-

God Morgon!
Igår var det några från göteborg och checkade in Pompe. Två tvillingar med en mamma och kompis/tränare med sig! Mycket trevliga människor, och det verkade funka jättebra mellan dem och Pompe, som dock blev lite förvirrad av allt upp- och avsittande och småskeptisk på slutet. Hopas de också var nöjda med titten :=)

Jag själv sitter instängd för sluttentorna i nästa vecka, så idag blir det mamma som tar ut Pompe på en skrittsväng.
De andra som skulle kommit i helgen hade båda fått problem, så de sköt upp provridningen till längre fram.

Peace
Maria och Pom d´Api


news

Hejsan!
Idag fredag kommer det några att tittar på Pompe som sagt.
Just nu är mamma uppe i stallet och ser till att busen får på sig ett par nya fräsha skor!

Igår red jag en snabbis i paddocken för att mjuka upp honom lite grann, och passade på att ta några småskutt. gissa om min häst blev alldeles till sig? upp med huvudet och öronen sträckta så lååångt fram som möjligt, jaa det märktes att jag inte hoppat honom ordentligt på ett tag :)


Tuesday afternoon

Hej igen!
Idag är det tisdag och jag har precis kommit hem ifrån skolan.
I söndags var det några och tittade på Pompe, men de beslutade att de nog letade efter en mer utbildad häst inom dressyren, så tyvärr backade de. Kommande så har vi förmodligen tre stycken som ska titta och prova i helgen!

Igår hade jag ett sent prov i skolan, på en kvällskurs jag går i hästsport. Så när jag kom till stallet skrittade jag en liten sväng barbacka på hjärtat:) När jag skrittade delen i samhället, backade de tin en van på en avtagsväg och vevade ner rutan och frågade på brytande engelska "Do you wanna change your horse with my car?". Jag skrattade och sa att tyvärr skulle det inte hända, för jag har inget körkort. Glömde säga att han var till salu dock ;) 

Idag ska min kära moder ut och busa i skogen med honom, hon får ju passa på nu!  
Take care alla hästletare (och lite alla andra också!=)  )

Maria Eriksson


morgonstund har guld i mun

God Morgon!
Idag ser dagen ut som så, att fram till någonstans på eftermiddagen ska jag stänga in mig i mitt rum och plugga... Inte helt kul när man egentligen bara vill ut och latja i det underbara vädret!

Och försäljningen den är igång! Ikväll kommer de första spekulanterna. Dom var här och tittade på Pompe i "förra vevan" och då gick det utmärkt. De blev intresserade, och nu är tanken att dom ska få rida igen :) Vi håller helt enkelt tummarna.
Troligtvis kommer det också en och tittar nästa helg.

Passa nu på, alla ni som inte behöver plugga som jag, att sticka ut och rida en sväng i det underbara vädret!!!

Peace
Maria och Silverprinsen


Vårbris och nya tag

Hejsan!

först och främst vill jag säga välkommen till min försäljningsblogg. Den är till för att ni som är intresserade av min ponny ska kunna följa mitt arbete och försäljningen av honom. Mycket mer utförlig information finns om oss längre ner på sidan!
Om ni nu läser igenom bloggen, ser ni att han tidigare legat ute på försäljning.

Jag lade ut honom på annons för ungefär en månad sen första gången. Allt gick otroligt mycket fortare än jag trott, det visade sig att lilla Pompe var populär... Efter att ha legat ute på annons i en vecka, hade vi hittat en familj från skåne som ville ha honom. Det verkade kanon, ända tills hjärtat inte gick igenom sin veterinärbesiktning. Vi blev jättechockade över att han under böjprov visade en stark markering på höger framben. Det var inget vi märkt hemma på något vis.
Så Pompe fick snällt följa med hem till sjukhagen i två veckor, under en metacam-behandling. Vi höll tummarna för att han bara vrickat eller sträckt benet, och efter två veckor bar det av till veterinären igen. 
Troligtvis hade han bara gjort något dumt i hagen eller sträckt sig under en ridtur, och visade ingenting på hela hältutredningen, och vi valde att fullfölja med en hel besiktning, som han gick igenom.
Dock hade de som varit intresserade av Pompe hittat en annan ponny nu, som de tagit på prov.

Så det är här vi står idag, och Pompe är nu utsatt på annons igen.

Med Vänliga Hälsningar
Maria Eriksson


gamla uppdateringar

OBSOBSOBS!!
För er som besöker denna hemsida i intresse av min ponny;
 
Denna bloggen är inte uppdaterad på länge, och gäller inte för tillfället. Mer information kommer inom kort.
Kolla däremot gärna igenom bilder och information om Pom d'Api som ligger sedan tidigare :)

MVH
Maria

RSS 2.0